Evenimentul „Hai să plantăm flori”- comuna Gilău iulie

🌼
 Eveniment special pentru copii: Creați o grădină în miniatură în Gilău!
🌼

🌼
Dragi părinți și copii din comunitatea noastră,

Suntem încântați să vă anunțăm că organizăm un eveniment special pentru copii, plin de bucurie, creativitate și spirit comunitar! Joia aceasta, invităm micuții din Gilău să se alăture evenimentului nostru de plantare flori și decorare a ghiveciurilor. Vrem să transformăm fiecare ghiveci într-o grădină în miniatură, cu ajutorul imaginației și muncii lor în echipă!

📅
Data: Joi, 20 iulie 2023
🕒
Ora: 13 - 15
🏠
Locație: Centrul After School Gilău

Zile rămase până la eveniment

00
Zile
:
 
00
ore
:
 
00
Minutes
:
 
00
Seconds

You missed out!

Ce facem la eveniment?

🌱
Vom forma echipe de 2-3 copii, care vor planta flori în ghiveciuri pregătite special pentru ei.
🎨
Apoi, fiecare grup va fi provocat să-și folosească imaginația pentru a decora grădina lor în miniatură cu gardulețe din lemn, pietre, ghinde, castane și scoarță de copac.
💚
Încurajăm pe toți copiii să fie creativi și să-și pună amprenta unică asupra grădinii lor.

De ce este important acest eveniment?

Plantarea florilor nu este doar o activitate distractivă, ci are și un impact pozitiv asupra mediului înconjurător și comunității noastre.

Prin această activitate, copiii învață despre importanța naturii și responsabilitatea față de mediul în care trăim. În plus, acest eveniment îi va ajuta pe cei mici să dezvolte abilități de colaborare, lucrul în echipă și creativitate, toate acestea într-un mediu distractiv și relaxant.


🌼
Ne dorim ca acest eveniment să aducă împreună comunitatea noastră și să încurajeze legături de prietenie între copii. Vom oferi toate materialele necesare pentru plantare și decorare, iar participarea este GRATUITĂ!

Vă așteptăm cu drag la evenimentul nostru special de joi! Pentru a participa, vă rugăm să ne trimiteți un email la adresa copilcreativ@gmail.com pentru a ne asigura că pregătim suficiente materiale pentru fiecare grup.

Pentru orice întrebări sau detalii suplimentare, nu ezitați să ne contactați la 0744129939 sau pe adresa de email copilcreativ@gmail.com.

Vă mulțumim și așteptăm cu nerăbdare să plantăm, să ne jucăm și să ne bucurăm de această experiență împreună cu voi!

📅
Data: Joi, 20 iulie 2023
🕒
Ora: 13 - 15
🏠
Locație: Centrul After School Gilău

Despre noi, organizatorii:

Suntem o întreprindere socială dedicată aducerii unui plus de valoare în comunitatea noastră minunată, Gilău. Misiunea noastră este să organizăm evenimente gratuite, cum este acesta, pentru a promova spiritul de comunitate, dezvoltarea personală și protecția mediului înconjurător. Ne dorim să oferim oportunități copiilor să se bucure de experiențe frumoase și să învețe lucruri noi prin activități distractive și educative.