Crăciunul creativ cu Isa, Carla și Amos

Crăciunul creativ cu Isa, Carla și Amos- o carte despre prietenie, generozitate și creativitate🍓.

Trei personaje drăguțe descoperă munca în echipă, află despre fructele și vederea sănătoasă la copii. Îi cunoști deja din cartea – Isa, Carla și Amos în papucii celorlalți, în care ați descoperit împreună empatia și generozitatea.


🤔O nouă întâlnire cu Isa, Carla și Amos

Azi noapte a fost o furtună de zăpadă grozavă în Orașul Resurselor.
Dar asta nu i-a speriat pe prietenii noștri Isa, Carla și Amos, pentru că i-am găsit în pădure dis de dimineață, căutând conuri de brad. Trebuie să știi că cei trei sunt foarte buni prieteni și își petrec foarte mult timp împreună. Au descoperit că asta îi face să se simtă bine și să aprecieze foarte mult jocurile pe-afară.

Prieteni cu natura

O să-ți spun ceva ce nu vei găsi în carte.
Cei trei au auzit la școală despre cum poți să te bucuri de natură fără să-i faci rău și despre cum putem trăi cu toții în armonie cu aceasta. Că doar sunt trei animăluțe, iar natura este locul în care ele se simt cel mai bine.

📖 Reciclăm și decorăm

Dar tu știi că și oamenilor le place natura. Gândește-te la vacanțele la mare sau la munte, la bălăceala din mare, la aerul răcoros de munte vara, sau la jocurile cu zăpadă. Cei trei, pe lângă că încearcă să nu mai cumpere nimic din plastic, s-au hotărât să recicleze tot ce se poate iar atunci când vine vorba de decorațiuni (poate îți mai aduci aminte de concursul de bijuterii din fructe) au hotărât să folosească întotdeauna podoabe pe care natura cea darnică ni le oferă.

În așteptarea Moșului.

Acum e iarnă, mai sunt câteva zile până vine Moșul, iar cei trei sunt foarte ocupați cu pregătirile de sărbători.
Ce-o să zică Moș Crăciun dacă intră în casa lor și nu este așteptat cum se cuvine? Cum să bată el atâta drum și să nu primească nici măcar un pahar de lapte cald?


❤️Idei creative inedite

Cei trei însă au niște idei grozave dar când au descoperit că noul lor prieten are nevoie de ajutor, nu știau cum se vor descurca acum că mai erau doar trei zile până la marea sărbătoare.
Dar, așa cum se întâmplă mereu cu cei buni, cei trei (de acum patru – o să vezi), atunci când intențiile sunt bune, reușesc mai mult decât și-au propus. Ce idei creative au avut pentru a decora pomul de Crăciun și ce gustare sănătoasă i-au pregătit Moșului, te invit să descoperi în carte.


A treia carte a seriei
Crăciunul creativ cu Isa, Carla și Amos este a treia carte din seria de cărți interactive 4D, cu realitate augmentată, în care mi-am propus să le arăt celor mici cum prietenia, empatia, generozitatea și creativitatea reușesc să le inspire celor mici dorința de a fi mai buni și de a se bucura de lucruri simple. În cele mai recente două cărți, cei trei ne arată cum putem să ne bucurăm de alimentele sănătoase și cum putem crea ornamente și decorațiuni din elemente naturale pe care le le găsim peste tot.

👉 Vrei să îți decorezi casa cu feii de portocală deshidratate? Dă click AICI și află cum să deshidratezi delii de portocală. 

📱 Animează cu ajutorul aplicației și realității augmentate și Aplicația Copil Creativ

În seria de 3 cărți cu Isa, Carla și Amos, poți anima personajele cu ajutorul tehnologiei realității augmentate 4D, în aplicația Copil Creativ (iOS sau Android), iar acum îi vei putea ajuta pe cei trei să pregătească cum se cuvine vizita lui Moș Crăciun.

Din aceeași serie:


Poți achiziționa acum această carte la pachet cu prima, dar și împreună cu un set generos de materiale PDF sau printate!

Îți oferim o serie de activități educative care ți-ar ține copilul departe de telefon sau tabletă. Ajută-ți copilul să descopere cu ajutorul cititului și activităților distractive offline principii esențiale pentru o dezvoltare armonioasă. Cum ar fi: prietenia, munca în echipă, alimentația sănătoasă, empatia și generozitatea.


Copilul tău va aprecia mai mult lectura, activitățile în natură și își va putea face mai ușor prieteni, pentru că va ști să-și folosească corect emoțiile, va lucra în echipă și își va crea obiceiuri sănătoase pentru o viață împlinită.

Îți urez sărbători fericite și creative!

Noi, Isa, Carla și Amos te vom ajuta să-i imprimi copilului tău obiceiuri sănătoase prin joc, poveste și încercare, departe de ecrane în noua noastră carte:

Crăciunul creativ cu Isa, Carla și Amos – o poveste despre Prietenie și generozitate

 

Cu bine,
Gabriela-Elena David
autor și grafician