Fructele și vederea sănătoasă cu Isa, Carla și Amos

Fructele și vederea sănătoasă la copii cu Isa, Carla și Amos- o carte despre prietenie, munca în echipă și alimente sănătoase🍓.

Trei personaje drăguțe descoperă munca în echipă, află despre fructele și vederea sănătoasă la copii. Îi cunoști deja din cartea – Isa, Carla și Amos în papucii celorlalți, în care ați descoperit împreună empatia și generozitatea.


🤔Ai observat că atunci când petreci timpul cu copilul tău în bucătărie, e dornic să te ajute și să învețe, timpul trece repede și legătura voastră se întărește simțitor?

Joaca cu fructele și legumele îl învață pe micuțul tău gusturi noi, texturi diferite și valoarea alimentelor benefice și a vitaminelor. Așa a prins viață această carte.

Care este firul poveștii?

Personajele principale, Isa, Carla și Amos se pregătesc acum pentru un concurs, dar Carla nu știe ce se întâmplă cu ochii ei. N-a dormit bine iar ochii îi sunt grei și încețoșati. Asta o face să nu se poată concentra iar participarea ei este în pericol, deși își dorește foarte mult să câștige premiul cel mare – un tort de fructe.

Acum însă e foarte deznădăjduită pentru că nu vede nicio soluție. Așa cum poate deja îi cunoști, prietenii ei sunt întotdeauna de treabă și mereu alături, chiar dacă uneori doar cu un gând bun. De data asta însă, un nou personaj apare în poveste iar soluția pe care o aduce este oarecum miraculoasă. Cum o ajută GEO pe Carla? N-am să vă spun chiar acum 🙂

📖 Cartea Fructele și vederea sănătoasă cu Isa, Carla și Amos este despre….

Prietenie, munca în echipă, despre rolul fructelor și legumelor în sănătate dar și despre câteva sfaturi practice pentru o vedere mai bună.

Da, ne putem îmbunătăți vederea prin metode naturale, altele decât faimosul morcov🥕sau ochelarii de vedere👓.

Deși pentru un adult multe din aceste lucruri sunt bine cunoscute, uneori ca părinte poți avea dificultăți în a-ți convinge copilul să mănânce sănătos.  Să urmeze o rutină oarecum plictisitoare, să citească mai mult sau să lase puține deoparte dispozitivele mobile este greu.

Iar atunci când poți apela la doamna educatoare, la o bunică sau la o prietenă – la un aliat în general – nu neapărat pentru rolul de bau-bau. Dar pentru că e altcineva cu care copilul tău are o altfel de relație, te bucuri când primești orice fel de ajutor!


❤️ Această nouă carte își propune exact acest lucru:

să te ajute să-i transmiți copilului tău principii sănătoase cu ajutorul unor personaje simpatice cu care copilul tău se conectează, care să-l ajute să se dezvolte armonios, atât fizic cât și emoțional.

Aici copilul tău va învăța:
● care sunt alimentele sănătoase care îi îmbunătățesc vederea
● câteva exerciții oculare care îi vor îmbunătăți în mod natural vederea
● despre prietenie și relațiile sănătoase cu cei din jur

👉 Prietenii de la Qbebe.ro ne vin în ajutor cu un Ghid pe vârste: fructele recomandate pentru copii

.

Fructele și vederea sănătoasă

 

În plus, cartea despre fructele și vederea sănătoasă la copii îți oferă idei de activități inedite de lucru, adică foarte la îndemână, care să exploreze potențialul creativ al micuțului tău.

📱 Tehnologia realității augmentate 4D și Aplicația Copil Creativ

Ca și în cartea anterioară, personajele noastre se animă din nou cu ajutorul tehnologiei realității augmentate 4D. Astfel că în aplicația Copil Creativ, pe care o poți descărca atât pe iOS sau Android, vei putea să li te alături din nou, pentru a-i ajuta să câștige concursul de bijuterii din fructe și legume.


Poți achiziționa acum această carte la pachet cu prima, dar și împreună cu un set generos de materiale PDF sau printate!

Îți oferim o serie de activități educative care ți-ar ține copilul departe de telefon sau tabletă. Ajută-ți copilul să descopere cu ajutorul cititului și activităților distractive offline principii esențiale pentru o dezvoltare armonioasă. Cum ar fi: prietenia, munca în echipă, alimentația sănătoasă, empatia și generozitatea.


Noi, Isa, Carla și Amos te vom ajuta să-i imprimi copilului tău obiceiuri sănătoase prin joc, poveste și încercare, departe de ecrane în noua noastră carte:

Fructele și vederea sănătoasă, cu Isa, Carla și Amos – o poveste despre Prietenie și ochi sănătoși 

 

Cu bine,
Gabriela-Elena David
autor și grafician